O nas

Lernado v esperantu pomeni učenje.

V Lernadu se tudi učitelji učimo od učencev, cenimo njihove izkušnje, drugačen pogled na svet. Učenje je učinkovito in zabavno, če dobro sodelujemo in se spoštujemo.

Prednost Lernada je v individualnem pristopu. Dolgoletne izkušnje predavateljev omogočajo hitro prilagoditev programa, če se izkaže, da tečajnik hitreje napreduje ali si želi obravnavati drugačno tematiko.

Lernado – Andreja Žulič s.p.

Kolarjeva ulica 63
1000 Ljubljana

041 517 429

info@lernado.si
www.lernado.si

Podatki o podjetju

TRR: SI56 6100 0000 7079 213
BIC: HDELSI22
Delavska hranilnica d.d., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana

Davčna številka: 84917318
Matična številka: 6557147000

Imate vprašanje?

Imate vprašanje? Potrebujete nasvet? Potrebujete ponudbo? Stopite v stik!

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

O nas so povedali...

S tečajem slovenščine smo zelo zadovoljne. Hrvaščina naj bi bila podobna slovenščini, a je tudi veliko razlik. Brez udeležbe na tečaju bi se težje vklopile v okolje in opravljale študijske obveznosti v Sloveniji.

— Tea, Petra, Dora - študentke iz Hrvaške

Ponudila se mi je služba v tujini, k prošnji bi moral priložiti tudi življenjepis v angleščini. Na to sem, po pravici povedano, pozabil. Po priporočilu prijatelja sem kontaktiral Lernado. Prevod je bil narejen čez noč in sanjska služba je postala realnost.

— Mare, arhitekt

Zelo bi pohvalila učiteljico Andrejo. Ima široko znanje in osebni pristop. Vedno je pripravljena pomagati, tudi pri stvareh, ki se ne tičejo tečaja.

— Anita, tečaj angleščine

Začeli smo poslovati z Rusijo. V podjetju so me določili, da se moram začet učit "grabljice" ko pravijo cirilski pisavi. Malo sem se upiral, a ni kaj dosti pomagalo. Ko so sodelavci videli, kako hitro se učim in kako se na tečaju zabavamo, so mi vsi zavidali.

— Aleš, Ljubljana

Prijavila sem se na izmenjavo v Rusijo, in malo pred odhodom me je zagrabila panika - saj ne znam nič prebrati v cirilici! Pri Lernadu so poskrbeli, da sem se naučila brati cirilico in osnovnega sporazumevanja. Super je bilo tudi, da mi ni bilo treba čakati na razpisane roke tečajev - takoj so organizirali individualni pouk in to po zmerni ceni.

— Leja,študentka medicine

Na tečaju nemščine smo se zabavali, a včasih je bil profesor tudi strog. Toliko časa smo ponavljali izgovorjavo in vadili dialoge, dokler nismo zares zveneli po nemško. Ko me je turistka iz Nemčije prosila, naj ji pokažem pot do Tromostovja, sem jo brez težav pravilno usmerila. Profesorju sem zelo hvaležna, da nas je v kratkem času naučil veliko uporabnega.

— Tadeja, Domžale

Zelo ste pomagali moji hčerki. Pred kontrolno nalogo iz angleščine je bila obupana. Boj za točke je v devetem razredu neizprosen. V nekaj urah je razumela angleške čase in jih zna uporabljati.

— Silva, Ljubljana

error: Vsebino je prepovedano kopirati!