Splošni pogoji

Pogoji poslovanja

Prijava na tečaj

Tečajnik se lahko prijavi na tečaj preko spletnega obrazca, preko elektronske pošte, po telefonu.Tečajnina, oziroma prvi obrok se poravna ob vpisu.

Rezervacije brez vplačila veljajo 7 dni.

Odgovornost tečajnika

Tečajnik/tečajnica se tečaja udeleži na lastno odgovornost. S prijavo na tečaj udeleženec tečaja potrjuje, da je seznanjen(a), da kot udeleženec(ka) v programu nosi odgovornost za nezgodo oz. poškodbo sebe ali drugih udeležencev v programu in izgubo oz. krajo osebnih predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam(a).

Cene: Vse cene so v EUR. DDV se ne obračunava v skladu s 1. točko 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (ZDDV-1)

Podjetje ni zavezanec za DDV.

Plačilo: Tečajnina, oziroma prvi obrok mora biti poravnan ob vpisu.

Plačilo na TR:

SI56 6100 0000 7079 213, BIC: HDELSI22pri Delavska hranilnica d.d., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana

Odpoved tečaja

Tečajnik lahko odpove udeležbo na tečaju iz osebnih razlogov najkasneje 1 dan po prvem srečanju. Vplačani znesek se vrne, s tem, da podjetje zadrži 20 EUR, ki jih je imelo s stroški vpisa.

Sprememba pričetka tečaja

Pričetek tečaja se lahko zaradi objektivnih razlogov na strani izvajalca prestavi.

Varstvo osebnih podatkov

S prijavo na tečaj udeleženec tečaja dovoljuje Lernado – Andreja Žulič s.p.,  da njegove osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja:

  • za izpolnjevanje potrdil o udeležbi,

  • za obveščanje o ostali ponudbi (Če tečajnik ne želi prejemati promocijskega materiala, nas mora o tem obvestiti pisno ali po elektronski pošti)

Tečajnikovi podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, pripadajo pa mu tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

error: Vsebino je prepovedano kopirati!